Heeft u een vraag ? Misschien vindt u hieronder al het antwoord.

indien niet, aarzel dan zéker niet om ons te contacteren !

Helemaal niet! In veel gevallen kunnen wij al een eerste richtprijs geven als u ons wat foto’s en afmetingen doorstuurt. Bij verdere interesse komen wij uiteraard graag eens bij u ter plaatse om de situatie in detail te bekijken. Wenst u echter onmiddellijk een bezoekje van 1 van onze specialisten ? Aarzel niet om ons te contacteren. Al onze offertes worden volledig vrijblijvend opgemaakt.

Wij proberen alle offertes binnen de week uit te rekenen. Hoe meer info u ons doorstuurt, hoe sneller wij de offerte kunnen opmaken.

Uiteraard ! Dit kost forfaitair 48 € + BTW en deze kost wordt integraal in mindering gebracht bij eventuele bestelling.

Voor buitenwerken zijn afhankelijk van het weer. Een in eigen ontwikkeld doorwerk systeem zorgt ervoor dat wij meestal onze planning kunnen aanhouden, maar bij té vochtig of slecht week kunnen wij niet lakken.

Wij moeten ook steeds rekening houden met het dauwpunt ! (wordt ook altijd door ons nagemeten)

Dauwpunt (volgens Frank Deboosere)

Nee. Onze mensen zorgen zelf voor het reinigen, ontvetten en schuren van de te behandelen vlakken. De dag voor onze komst alles een afwassen kan wel zeker geen kwaad.

Na een korte droogtijd van ongeveer 20 min. is de lak reeds stofvrij. (en kan bvb de garagepoort worden geopend)

Niet tegenstaande de schade (na bvb inbraak) soms onherstelbaar lijkt kunnen wij in veel gevallen het oppervlak perfect herstellen.

Neen. Onze monteurs hebben een doorgedreven opleiding genoten bij 3M en zijn daardoor ook officieel erkend plaaster. Het monteren van de folie vereist echt vakmanschap.

DI-NOC Architectural Finishes heeft een perfecte weerstand tegen water, vuil en slijtage. Gedekt door 12 jaar garantie voor gebruik binnenshuis en 5 jaar voor buitengebruik, maken deze folies gebruik van de geavanceerde technieken van 3M om uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te bieden.

Voor renovaties: Lichtgewicht en zelfklevend, DI-NOC kan aangebracht worden op locatie, op bestaande ondergronden, wat arbeidskosten en materiaalkosten bespaart in vergelijking met natuurlijke materialen. Met DI-NOC producten creëert u een complete nieuwe stijl, snel en tegen lage kosten. Dankzij de ongewoon sterke gelijkenis met natuurlijke materialen blijft de uitstraling behouden. Voor nieuwbouw: Wellicht heeft u de voorkeur voor de authenticiteit van echt hout, metaal of steen. Dat is niet meer dan normaal. Gebruik deze voor specifieke delen. Gebruik DI-NOC Architectural Finishes op de overige plaatsen. U krijgt lagere kosten, een kortere bouwtijd, duurzaamheid – met behoud van de esthetische uitstraling die gewenst is

U krijgt de volledige visuele impact van natuurlijke materialen zoals hout, metaal en steen voor een fractie van de kosten. Het aanbrengen van DI-NOC Architectural Finishes direct op de ondergrond – inclusief plafondtegels en gipsplaten – bespaart tijd, geld en maakt applicatie snel en eenvoudig.

Lichtgewicht : De beperkte dikte maakt toepassingen mogelijk die lichter zijn in gewicht dan traditionale materialen. DI-NOC producten zijn makkelijk te behandelen en verwerken. Flexibel: Perfect binnen en buiten. Op vlakke oppervlaktes, of op complexere hoeken. Perfect voor muren, plafonds, meubels of armaturen. Het vinyl materiaal is verbazingwekkend flexibel. Samen met 3M Comply™ Adhesive Technology is een snelle, makkelijke en luchtbubbel-vrije applicatie verzekerd.

Er zijn meer dan 500 patronen DI-NOC Architectural Finishes, waar er altijd één voor u bij zit.

Ja, dit kan mits de juiste voorbereiding. De ruimtes waar gewerkt wordt moeten leeg zijn en worden dmv afplakken afgeschermd van de aanpalende ruimtes.

Indien het gaat om een zachte houtsoort met vele lagen verf dient er eerst een test te worden gedaan omdat niet alle verven hetzelfde zijn. Bij twijfel zetten wij trouwens altijd eerst een staal.

De desbetreffende ruimte (hall, keuken, …) wordt door ons zo goed als mogelijk ‘afgesloten’ om de aanpalende ruimtes stofvrij te proberen houden. De werkruimte zelf wordt na elke werkdag volledig vuilvrij gemaakt. Stofaanslag op de muren is niet te vermijden. Mocht er dus nog moeten worden geschilderd of behangen, dan raden wij aan om daarmee tot na de werken te wachten.

Ja, dit is geen enkel probleem !

De tijdelijke beschermfolie kan even goed gebruikt worden voor het beschermen van architectonische betonelementen zoals balkons, terrassen, bloembakken, trappen, … en zelfs sanitair. Aarzel niet om ons te contacteren voor een demonstratie.

De temperatuur van het te beschermen oppervlak moet + 5°C bedragen.

Een temperatuur van > 2°C is vereist. Onder deze temperatuur verliest de folie een deel van haar flexibiliteit.

Zonder probleem tot 12 maanden.

In principe alle types ! De meeste graffiti is gemaakt met verf spuitbussen. Deze kunnen wij verwijderen ongeacht de ondergrond. Ook graffiti gemaakt van verfstiften en inkt zijn voor ons geen probleem. Indien krassen gebruikt zijn in de graffiti dan zullen wij eerst de desbetreffende ondergrond moeten bekijken alvorens we kunnen aangeven of deze door ons te verwijderen/ te herstellen is of niet.

Wij kunnen dit in veel gevallen herstellen door het te polieren. In het ergste geval kunnen wij ook het glas vervangen

Om de graffiti te verwijderen maken wij gebruik van een straalmiddel, waarbij de graffiti door middel van milieuvriendelijk granulaat en onderdruk uit de ondergrond wordt gezogen. Bij deze manier van graffiti verwijderen komen geen afvalstoffen vrij.

Tijdens het verwijderen van de graffiti zal gebruik gemaakt worden van stroom en water. Dit dient door de klant te worden voorzien.

In principe kan elk glas worden bewerkt. Alleen bij de aanwezigheid van een eventuele coating op het glas moet worden uitgesloten, aangezien deze kan worden beschadigd door het bewerken van het glas.

Het levert een kostenbesparing op van 30 tot 95%. Daarnaast is de uitstoot van CO2 ca. 0,5 kg per kg glas. Het renoveren is een zeer milieubewust en ecologisch alternatief.

Ja, in de meeste gevallen kunnen we deze beschadiging volledig onzichtbaar herstellen.

Ja, tenzij deze tegen, de rand zitten. Dan moeten we de glaslat of het glas tijdelijk demonteren.

Ja, dat kan in de meeste gevallen zonder problemen of beperkingen.

Ja, afhankelijk van de diepte van de vervuiling kunnen we dit renoveren of uitschuren.

Ja, dit kunnen we onzichtbaar repareren tegen een fractie van de nieuwwaarde van het glas. We werken met een droog systeem, er zal geen of een zéér beperkte overlast zijn voor uw klanten.

Ja, dit is een van onze specialiteiten om dit onzichtbaar te herstellen.

Ja, in veruit de meeste gevallen kunnen we dit onzichtbaar verwijderen. Indien de inbranding van heel dichtbij heeft plaatsgevonden kan het gebeuren dat het té diep zit en onbereikbaar wordt.

Ja, hiervoor hebben we een speciale methode ontwikkeld waardoor we het glas weer geheel helder krijgen. De kosten zijn veel lager dan het vervangen van het glas.

Nee, glasrenovatie is enkel mogelijk indien er geen sprake is van breuk of stervormige beschadigingen in het glas.

Nee, het vullen met hars blijft altijd zichtbaar doordat hars een andere lichtbrekingsindex heeft dan het glas zelf. Bij autoruiten valt dit minder op omdat het een gelaagde, bolle ruit is. Het smelten van glas zodat het terugvloeit is onmogelijk. Door de zeer hoge temperatuur die hiervoor benodigd is, zou er een thermische breuk ontstaan in het glas.

Nee, dat is een andere methode waarin andere bedrijven gespecialiseerd zijn. Wij kunnen alle soorten glas herstellen zolang er geen ster of barst in het glas zit.

Het polieren/polijsten van glas is de meeste gevallen een allerlaatste oplossing waardoor het vervangen van het glas kan worden vermeden. In 90% van de gevallen kunnen wij de schade naar tevredenheid wegwerken.

Dit lukt echter niet altijd. Wij kunnen bijgevolg niet verantwoordelijk worden gesteld voor bestaande schade die niet kan worden verwijderd en/of voor schade van gelijk welke aard dan ook die ontstaat tijdens en/of door het polieren (ook al impliceert dit alsnog het vervangen van het glas).