Missie

Wij willen bijdragen aan de verbetering van uw woon-, leef-, werkcomfort en de verfraaiing van uw woning/gebouw/interieur.

We doen dit door te werken met duurzame materialen, te streven naar een minimale milieu-impact en u te begeleiden in uw keuze dmv persoonlijk advies.

Dankzij onze hoge kwaliteitsnormen in combinatie met een markt-conforme prijszetting streven wij naar een lange-termijn investering voor u, onze klant.

Visie

Door een doorgedreven klantgerichte service en innovatieve oplossingen een vaste waarde zijn in de bouw, afwerking en industrie.

Wij zijn ervan overtuigd dat vele zaken in en rond uw woning of bedrijf een tweede leven kunnen krijgen door ze op de juiste manier te renoveren, te behandelen en daarna te onderhouden.

Zo dragen wij allen samen bij aan gezondere, betere en mooiere leefomgeving.

Wij zijn Farbo

Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in het plaatsen van ramen en deuren, garagepoorten, zonwering en raamdecoratie maar evenzeer in dak- en ontmossingswerken hebben wij ons gespecialiseerd in een nieuwe en revolutionaire manier van oppervlaktebehandeling en herstelling. Vervangen bij schade is in veel gevallen niet meer nodig!

  •  mobiel lakken en herlakken van bestaande poorten, ramen en deuren, …
  •  polieren van bestaande poorten, ramen en deuren
  • Renolit folies en Hornschuch (gecertificeerd hersteller)
  • herstellen van glasschade dmv polijsten

Een team van 20 enthousiaste medewerkers, dagelijks onderweg voor u!